Viceprimarul Rusu, reacție după ce primarul Coliban a pierdut procesul cu sechestrarea biroului

Viceprimarul Rusu, reacție după ce primarul Coliban a pierdut procesul cu sechestrarea biroului

Viceprimarul Sebastian Rusu a transmis, la solicitarea newsbv.ro, poziția sa referitoare la câștigarea, cu sentință definitivă, a procesului intentat primarului Allen Coliban, după ce acesta i-a sigilat biroul cu tot cu lucrurile personale și i-a transmis pe mail, fără vreun act adminstrativ – dispoziție de primar – că îl mută în Cimitirul Municipal.   

Prin decizia definitivă a Curții de Apel Brașov, care respinge recursul primarului Allen Coliban, se confirmă dreptul meu de a reveni în biroul din Primăria Brașov și se repară astfel un abuz flagrant. Este evident că justiția și-a spus cuvântul, declarând mutarea mea la Cimitirul Municipal ca fiind complet ilegală. Această victorie nu este una personală, ci una pentru principiile de bază ale statului de drept și pentru respectarea demnității funcției publice.

Situația reflectă, din păcate, un eșec lamentabil al primarului Coliban

Care, în loc să se dedice intereselor cetățenilor Brașovului, a ales să se concentreze pe îndepărtarea adversarilor politici incomozi. Este evident că această atitudine distructivă nu face altceva decât să slăbească încrederea cetățenilor în administrația locală și sa crească neîncrederea lor în politică.

Prin această decizie a justiției, se face dreptate într-un caz flagrant de abuz de putere, reafirmându-se, astfel, că nicio poziție de autoritate nu este mai presus de lege: contrar a ceea crede domnului primar.

Este esențial să înțelegem că astfel de comportamente nu au loc într-o administrație care își propune să servească cu adevărat interesele cetățenilor săi. Îmi reafirm angajamentul față de brașoveni și îmi reînnoiesc promisiunea de a lucra neîncetat pentru binele comunității, punând întotdeauna interesele locuitorilor noștri înaintea disputelor politice.

Mă simt încurajat de această victorie în fața justiției și sunt mai hotărât ca niciodată să continui să semnalez orice nereguli și abuzuri în administrație, luptând pentru transparență, corectitudine și respectarea legii”.

Primarul Coliban pierde definitiv procesul în privința punerii sechestrului pe biroul viceprimarului Rusu

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Braşovul va avea tren metropolitan, printr-un proiect al Ministerului Transporturilor

Anunţuri mică publicitate