„O viață fără bariere” pentru persoanele cu dizabilități

„O viață fără bariere” pentru persoanele cu dizabilități

Direcția de Servicii Sociale Brașov organizează în data de 04.11.2017 cea de a VII-a ediţie a evenimentului „O viață fără bariere” ce se va desfășurala Centrul Sportiv Kinesis din Brașov, str. Vasile Alecsandri, nr. 37A, începând cu ora 11.00.

La acest eveniment sunt invitate să participe 200 de persoane cu dizabilități, care au domiciliul sau reședința pe raza Municipiului Brașov, precum și elevi și studenți din unitățile de învățământ brașovene.

Scopul acestui eveniment este acela de a facilita accesul persoanelor cu dizabilități la activitățile organizate la nivelul comunității locale, alături de ceilalți membri ai acesteia și vizează ca impact asupra grupului țintă:

  • favorizarea interacțiunii, a cunoașterii și dezvoltării personale,
  • creșterea încrederii în forțele proprii, a stimei de sine, a creativității,
  • cultivarea spiritului de echipă, respectiv a spiritului competițional/de învingător,
  • promovarea mișcării prin sport de masă.
Alte articole:   Obține gustul rețetelor tradiționale în bucatele pentru Paște, cu produsele din gama Hanul Boieresc, de la PENNY

Persoanele cu dizabilități vor avea posibilitatea de a participa în cadrul evenimentului la o succesiune de activități, precum: activități cu caracter sportiv – competițional (cross cu predare de ștafetă, frisbee, popice) și activități interactive (traseu cu obstacole, piňata, karaoke, face-painting).

De asemenea, vor fi ateliere de îndemânare și stimulare a creativității prin pictură, desen și modelaj.

Persoanele cu dizabilități participante la acest eveniment vor primi diplome de participare, astfel fiindu-le apreciate abilități precum determinarea, implicarea, perseverența,perspicacitatea, iar câștigătorii din rândul participanților la activitățile sportive cu caracter competițional vor primi cupe și premii pentru curajul, ambiția,spiritul de echipă și de învingător.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate