Veștea s-a întâlnit cu reprezentanții Aeroportului și ai companiei FlyLili

Veștea s-a întâlnit cu reprezentanții Aeroportului și ai companiei FlyLili
Ministrul Dezvoltării, Adrian Veștea, a participat, sâmbătă, la o întâlnire importantă pentru viitorul conectivității aeriene în Brașov.
„Împreună cu Daniel Micu, președintele Consiliului de Administrație al Aeroportului Brașov, și Cătălin Cotruț, CEO-ul FlyLili, am discutat despre noi oportunități și obiective comune care vor sprijini mediul de afaceri brașovean și vor aduce un plus de valoare atât comunității locale, cât și turismului din regiune.
ROMATSA ne-a confirmat din nou disponibilitatea de a ajusta programul de funcționare al aeroportului conform solicitărilor operatorilor aerieni. Acest lucru va permite adaptarea orarului de operare astfel încât să satisfacă eficient cerințele companiilor aeriene active pe Aeroportul Brașov, optimizând astfel experiența tuturor pasagerilor și îndeplinind așteptările acestora.
Parteneriatul nostru cu FlyLili nu numai că va deschide calea către numeroase destinații, dar va avea și un impact economic substanțial asupra regiunii. Anticipăm un impact pozitiv semnificativ asupra turismului, generând noi oportunități pentru afacerile locale și îmbunătățind astfel calitatea vieții pentru toți cetățenii”, a postat Veștea pe pagina de Facebook.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Alte articole:   Adaosul comercial va fi plafonat pentru toate alimentele românești

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate