Utilizatorii aplicației 24pay vor putea plăti rovinieta și polița RCA

Utilizatorii aplicației 24pay vor putea plăti rovinieta și polița RCA

Aplicația 24pay va permite conducătorilor auto din România să plătească rovinieta și polița RCA direct de pe telefonul mobil.

Pentru plata rovinietei, utilizatorul trebuie să aleagă tipul autovehiculului, data de start şi valabilitatea, iar apoi să introducă numărul de înmatriculare al maşinii şi seria de şasiu; după efectuarea plăţii, confirmarea de plată şi valabilitatea rovinietei se vor trimite pe e-mail, putând fi accesate şi din Portofelul 24pay.

Pentru polița RCA, utilizatorul trebuie să acceseze secţiunea „RCA şi taxe auto” din aplicaţie şi să introducă numărul de înmatriculare al maşinii, ceea ce permite precompletarea automată a informaţiilor despre vehicul. Urmează completarea datei de începere şi a perioadei de valabilitate, a datelor despre proprietar, aplicaţia afişând ulterior ofertele asigurătorilor. După selectarea ofertei dorite şi efectuarea plăţii, poliţa RCA este emisă şi trimisă pe e-mail si prin sms clientului, fiind disponibilă şi în Portofelul 24pay.

„Taxele auto reprezintă un segment de plată solicitat intens de către utilizatorii 24pay, sondajele interne arătând că peste 40% din aceştia îşi doresc să poată achita contravaloarea rovinietei direct din aplicaţie. Avem constant în vedere adăugarea în aplicație a unor servicii relevante și utile pentru cei care o folosesc. Atât plata poliței RCA, cât şi plata rovinietei sunt produse cu adevărat necesare milioanelor de şoferi din România”, declară Utku Ogrendil, CEO PayPoint România şi 24pay.

Prin aplicația 24pay utilizatorii mai pot achita facturi, parcarea sau biletele pentru transportul în comun în 18 orașe din țară. De asemenea, din aplicație se pot achiziționa bilete de tren și de avion, se pot face reîncărcări electronice sau se pot cumpără servicii de entertainment. Aplicația are peste 1,6 milioane de descărcări.

Sursa: economedia.ro

Distribuie dacă îți place!