UPDATE Accident cu șase victime pe DN73. Un copil în stare foarte gravă

UPDATE Accident cu șase victime pe DN73. Un copil în stare foarte gravă

UPDATE Au fost șase victime implicate în accident, dar două au refuzat transportul la spital. Persoanele rănite sunt următoarele: un copil de 3 ani și 4 luni cu fractura la femur si fractura la baza craniană, un copil de 1 an si 8 luni – escoriatii pe fata si traumatism facial minor, barbat de 27 de ani – traumatism cranio facial minor și o femeie de 24 ani – traumatism cranio facial minor.

UPDATE „În această dimineață, în jurul orei 11.00, pe DN73, în apropierea localității Fundata, a avut loc un accident rutier, coliziune între două autoturisme. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cauzele și împrejurările în care s-a produs accidentul”, a precizat agent de poliție Nadia Olaru.

Alte articole:   Copiii sunt manipulați de ambalajele "lipsite de etică" ale alimentelor nesanatoase pentru a le face poftă de dulciuri, susţine un raport

Un accident rutier a avut loc pe DN 73, în jurul orei 11.00, la iesirea din comuna Fundata spre satul Peștera Dambovicioarei.

Potrivit primelor informații primite de la purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Ugență (ISU) Brașov, cpt. Ciprian Sfreja, sunt patru victime, constiente, neincarcerate. Printre ele se pare că este și un copil, care este în stare gravă.

La fata locului se deplaseaza un echipaj cu apa si spuma, trei echipaje SMURD si o Ambulanță.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate