Unul dintre fondatorii grupului „Vouă”, Dănuț Caramihai, a încetat din viață

Unul dintre fondatorii grupului „Vouă”, Dănuț Caramihai, a încetat din viață

Doliu uriaş în lumea artistică din România! Unul dintre fondatorii grupului umoristic „Vouă”, Dănuț Caramihai, a încetat din viață.

Dănuț Caramihai, unul dintre membrii trupei Vouă s-a stins din viață duminică, 21 ianuarie 2024.

Anunțul trist a fost făcut chiar de colegii săi, pe rețelele de socializare.

Dănuț Caramihai este caracterizat de colegii săi ca fiind „cel mai luminos membru al trupei”.

CÂTĂ DURERE… Suntem în această familie unită de peste un deceniu, ați urmărit imagini de la spectacolele noastre din toată țara, ținute cu zâmbetul pe buze…Când pierzi pe cineva drag din familie, cuvintele sunt neputincioase să-ți exprimi durerea! A plecat dintre noi, total neașteptat, Dănuț Caramihai, cel mai luminos membru al trupei, lăsând un gol imens în sufletele noastre! În mod sigur, nu-i vom uita niciodată zâmbetul celui care a contribuit din plin la succesul Grupului VOUĂ și în anii ’80, când era student, și în ultima perioadă! Mulțumim pentru pentru TOT, Dănuț!!! ”, arată o postare a grupului ”Vouă”.

Alte articole:   Cele mai populare sloturi de la NoLimit City

Sicriul cu trupul artistului va fi depus, luni, la Capela Cimitirului Belu. „Ceremonia de la Crematoriul Vitan Bârzești va avea loc marți la ora 13:00”, a anunțat, tot pe Facebook, Ovidiu Mihăilescu, prietenul și colegul lui Dănuț.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate