Un zărneştean băut a accidentat doi pietoni, tată şi fiu

Un zărneştean băut a accidentat doi pietoni, tată şi fiu

22.08.2012 Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărneşti au dispus  punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea, pentru 24 de ore, a inculpatului Păunescu Marian Dănuţ sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Totodată, aceştia au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă a inculpatului, cerere admisă de magistraţii Judecătoriei Zărneşti, care au dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă, pe numele inculpatului, pentru o perioadă de 29 de zile.

21.08.2012 Luni dimineaţă, la ora 7.20, un zărneștean de 22 ani, care conducea un autoturism pe DJ 112E, din direcția Zărnești către zona turistică Plaiul Foii, din cauza efectuării unei depășiri neregulamentare, a accidentat doi pietoni, tată și fiu, de 55 și 17 ani, din Zărnești, care se deplasau pe jos, pe partea carosabilă, din sens opus.

Alte articole:   Hristos a Înviat! Paște fericit! Sărbători liniștite alături de cei dragi!

În urma impactului minorul a decedat, iar tatăl său a fost transportat la spital, unde a rămas internat. După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei, abandonând autovehiculul la o distanță de aproximativ un kilometru de locul de producere al accidentului, prezentându-se la Poliția Zărnești la ora 13.15.

A fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultând că avea o alcoolemie de 0,21 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar apoi i s-au recoltat la spital probe biologice, în vederea stabilirii alcolemiei la momentul producerii accidentului.

Suspectul a fost reținut de polițiști, pentru comiterea infracțiunilor de ucidere și vătămare corporală din culpă, precum și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea Poliției, iar astăzi va fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate