Un tren privat care făcea legătura între București și Brașov s-a defectat la Posada. Cursa anulată, iar călătorii lăsați să se descurce singuri

Un tren privat care făcea legătura între București și Brașov s-a defectat la Posada. Cursa anulată, iar călătorii lăsați să se descurce singuri

Un tren privat care venea de la Bucureşti la Braşov luni dimineaţa, s-a defectat la Posada. Cursa a fost anulată, iar călătorii au fost lăsați să se descurce singuri.

Un tren privat Regio Călători s-a oprit luni la Posada după ce locomotiva s-a defectat, iar călătorii care au plecat din București, pentru a ajunge la Brașov, au fost lăsați să se descurce singuri, relatează G4Media.

Automotorul din compunerea trenului R 11031 a plecat din Gara de Nord din București luni la ora stabilită prin mersul trenurilor, 10,05, și ar fi trebuit să ajungă la stația Brașov la ora 13,02. Acest lucru nu s-a mai întâmplat însă, deoarece automotorul diesel s-a defectat la Posada, după ce la Ploiești Vest fusese cuplat cu un altul care venea de la Iași.

”44 de minute întârziere la sosirea în Posada hc. Trenul a fost modificat între Posada hc și ultima stație. Este posibil ca pe această porțiune să fie anulat, să circule cu un alt număr sau pe o rută modificată”, se arată pe site-ul Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA.

Trenul a fost anulat, iar călătorii au fost lăsați să se descurce pe cont propriu.

Alte articole:   Cutremur în judeţul Tulcea, unde mişcările seismice sunt rare

Nu este prima defectare a unui automotor al Regio Călători pe ruta București Nord-Brașov și retur. În urmă cu nici două luni, Club Feroviar a relatat despre cazul în care două trenuri ale acestui operator s-au defectat în aceeași zi.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate