Un transport agabaritic va afecta traficul pe mai multe drumuri din județul Brașov

Un transport agabaritic va afecta traficul pe mai multe drumuri din județul Brașov

Un transport agabaritic care se deplasează pe ruta Vidra, jud. Ilfov – Cristian, jud. Brașov, va afecta traficul pe mai multe drumuri naţionale din țară și din județul Brașov.

Potrivit Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), în perioada 8-13 septembrie se va desfăşura un transport agabaritic, pe traseul Vidra (judeţul Ilfov) – DJ401 – DNCB – A3 – DN1 – DN1B – DN1A – Centura Braşov – DN73 – Cristian (judeţul Braşov).

Vehiculul transportă un utilaj.

Lațimea maximă a vehicului este 5,35 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic.

„Menţionăm că în conformitate OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculului cu depăşiri este de 70 km/oră. Etapele de desfăşurare ale transportului sunt stabilite de poliţia rutieră, care asigură însoţirea vehiculului cu depăşiri. Transportul nu se va desfăşura în perioadele şi pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roşu”, a transmis CNAIR.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

Alte articole:   FOTO Trei tineri francezi, salvaţi cu elicopterul SMURD din Masivul Piatra Craiului

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate