Un tânăr a bătut un bărbat din Brașov și i-a furat o borsetă în care avea 8.000 de lei

Un tânăr a bătut un bărbat din Brașov și i-a furat o borsetă în care avea 8.000 de lei

Polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Feldioara efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “tâlhărie calificată”.

În fapt, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat din localitatea Măieruș, județul Brașov cu privire la faptul că o persoană necunoscută, de sex masculin, l-ar fi agresat fizic și i-ar fi sustras o sumă de bani.

Din primele cercetări efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 21 martie 2022, în jurul orei 20.40, persoana vătămată, angajată a unei societăți comerciale, la finalul programului de lucru, în timp ce se deplasa către adresa de domiciliu, ar fi fost agresată fizic, prin lovituri aplicate din spate și ulterior, deposedată, prin smulgere, de o borsetă în care se afla suma de aproximativ 8.000 lei, bani ce ar reprezinta încasările efectuate în numele societății la care este angajat.

Alte articole:   Brașovul devine gazda unui eveniment marca Retromobil Club Romania, în weekend

În continuarea activităților procedurale desfășurate în cauză, polițiștii au identificat persoana bănuită de săvârșirea faptei, aceasta fiind un tânăr, în vârstă de 21 ani, angajat al aceleiași societăți comerciale.  

În baza probatoriului administrat în cauză, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov. La data de 22 martie 2022 instanța de judecată a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate