Un șofer fără permis de conducere a prezentat polițiștilor un document fals

Un șofer fără permis de conducere a prezentat polițiștilor un document fals

Polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, “falsul material în înscrisuri oficiale” și “uzul de fals”.

În fapt, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 52 ani, care conducea un autovehicul pe str. Caraiman din Stațiunea Râșnov, județul Brașov.

La solicitarea cadrelor de poliție de a prezenta documentele personale și ale autovehiculului condus, bărbatul a prezentat un permis de conducere eliberat de către autoritățile din Israel, asupra căruia există suspiciunea că este fals.

De asemenea, la verificarea în baza de date a Poliției Române a documentelor, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere, care să îi confere dreptul de a conduce vehicule pe teritoriul României.

Alte articole:   Maria Grecea, la Culisele Zilei cu Sebastian Dan

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate