Un post privat de radio va face, din nou, legea, în Piața Sfatului, de Revelion! Vedeți ce artiști vor concerta în noaptea dintre ani!

Un post privat de radio va face, din nou, legea, în Piața Sfatului, de Revelion! Vedeți ce artiști vor concerta în noaptea dintre ani!

Distracția începe în Piața Sfatului încă din 30 decembrie. Prin parteneriatul cu Kiss FM, cei mai cunoscuți DJ din Brașov vor mixa pe scenă, iar pe 31 decembrie, concertul R.O.A., show-ul de lasere și artificiile vor fi capetele de afiș.

Distracția începe în Piața Sfatului încă din 30 decembrie, cu DJ-ul brașovean Cosmin Soare și DJ Lexu, unul din cei mai în vogă DJ din România. Partydul Kiss FM îi va ține în priză pe cei din Piața Sfatului până spre ora 22.00. Este doar o pregătire a nopții dintre ani, când Paul Groove, DJ Dark și MC-ul Marian Maican vor întreține atmosfera până la show-ul de lasere conceput de Tom Brânduș, care se va produce cu 10 minute înainte de ora 0.00. Mii de artificii vor lumina cerul Brașovului, apoi R.O.A. va ține petrecerea cel puțin până după ora 1.00.

Programul din 30 decembrie va fi înregistrat și transmis pe KissFM România în aceeași seară, între orele 22.00 și 24.00, iar cel de Revelion va fi difuzat live pe Kiss TV și Kiss FM România.

În 31 decembrie, în Piața Sfatului vor urca pe scenă Trupa 6, DJ Paul Groove, DJ Dark și MC Marian Maican, ROA, care va cânta aproximativ 70 de minute. Cu 10 minute înainte de trecerea dintre ani, artistul vizual Tom Brânduș le va oferi celor din Piața Sfatului un fascinant spectacol de lumini și lasere. La ora 0.00, artificiile vor lumina cerul de deasupra Centrului Vechi și din cartierele Tractorul și Bartolomeu, într-un spectacol de opt minute foarte intense, cu efecte pirotehnice precum jerbe, vulcani, comete, palmieri, sălcii plângătoare de diferite culori, coroane colorate, dalii multicolore, diferite efecte de tunet, efectul de coadă colorată sau pârâitoare. Artificiile vor fi trase din Cetățuie, Turnul Alb, Coresi și Bartolomeu, la înălțimi între 50 și 250 metri, la o cadență medie de tragere de 400 -500 lovituri pe minut.

Programul celor două zile este următorul:

30 decembrie:

18.00 DJ Cosmin Soare

19.00 DJ Lexu

20.00 Partydul Kiss FM (120 minute)

31 decembrie

19.00 Muzică ambientală

19.45 Trupa 6

20.30 DJ Paul Groove

22.00 DJ Dark

23.51 Laser show

00.00 Artificii

00.15 R.O.A.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate