Un polițist, implicat în accidentul de la Patria

Un polițist, implicat în accidentul de la Patria

Un accident grav  avut loc seară în această în intersecția de la Patria. Două echipaje SMURD și două de la Serviciul de Ambulanță intervin pentru acorda primul ajutor.

„Sunt șase victime – doi pietoni, adulți, șoferii celor două autoturisme, și doi copii. Toate persoanele sunt conștiente. Unul dintre pietoni este în stare mai gravă”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov, plt. Luiza Dănilă.

La fața locului a ajuns și un echipaj pentru stingerea incendiilor, în vederea asigurării măsurilor PSI. Toate cele șase victime au fost transportate la spital: adulții la Spitalul Clinic Județean de Urgeanță, iar minorii la Spitalul de Pediatrie.

Alte articole:   Hristos a Înviat! Paște fericit! Sărbători liniștite alături de cei dragi!

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov, Ionuţ Marin, a confirmat că se fac cercetări în vederea stabilirii cauzelor care au dus la producerea accidentului şi că inclusiv colegul său, ofiţerul Ioan-Cristin Gojnea, a fost audiat în acest caz.

”Confirmăm că este vorba despre comisarul-şef Ion Cristin Gojnea. Se fac cercetări ca în cazul oricărei persoane normale pentru stabilirea circumstanţelor producerii evenimentului si dispunerii măsurilor legale. Considerăm că a fost un accident uşor, lucru care va fi stabilt de anchetatori în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale acordate victimelor acestui eveniment rutier“, a declarat Ionuţ Marin, pentru Mediafax.

Potrivit poliţiştilor, din primele cercetări, accidentul s-a produs din cauza unuia dintre şoferi care nu a oprit în intersecţia marcată cu semn de circulaţie, în condiţiile în care semaforele nu erau funcţionale.

Alte articole:   Hristos a Înviat! Paște fericit! Sărbători liniștite alături de cei dragi!

Foto: ISU Brașov

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate