Un polițist din cadrul I.P.J. Brașov a fost depistat cu COVID-19

Un polițist din cadrul I.P.J. Brașov a fost depistat cu COVID-19

Un polițist din cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov este confirmat pozitiv cu COVID-19.

,,Ancheta epidemiologică este în curs de desfășurare, până în acest moment stabilindu-se ca 12 polițiști din cadrul acestei structuri să intre în izolare la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile.

Activitatea Centrului de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov se desfășoară cu polițiști delegați de la alte formațiuni, pentru asigurarea pazei și supravegherii, împreună cu polițiști din cadrul CRAP Brașov.

În acest moment, nu sunt semnalate simptome la polițiștii aflați în izolare la domiciliu și nici la persoanele private de libertate și custodiate, care sunt monitorizate permanent, din punct de vedere medical.
Primirea persoanelor privative de libertate de pe raza de competență, care ar presupune custodierea în CRAP Brașov, se va realiza de către centrele de retinere si arestare preventiva din judetele limitrofe, in functie de dinamica dispunerii acestora de catre organele judiciare.
Sunt luate măsuri constante de dezinfectare a spațiilor din cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.


De asemenea s-au luat măsuri de protecție epidemiologică, atât
față de personalul implicat în activități, cât și față de persoanele private de libertate”, potrivit purtătorului de cuvânt al I.P.J. Brașov,
subcomisar Alina Ivan.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate