Un motociclist s-a izbit de un parapet, pe Drumul Poienii

Un motociclist s-a izbit de un parapet, pe Drumul Poienii

Un motociclist s-a izbit de un parapet, într-o curbă de pe Drumul Poienii. Incidentul rutier s-a petrecut vineri după-amiază.

Un motociclist a intrat în parapet într-o curbă de pe DN1E, cunoscut ca Drumul Poienii.

Potrivit IPJ Braşov, motociclistul, care circula pe Drumul Poienii, dinspre Brașov spre Poiana Brașov, a intrat în parapetul de beton de la marginea drumului într-o curbă la dreapta și s-a răsturnat pe partea carosabilă.

Atât el, cât și pasagera au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Traficul în zonă a fost blocat zeci de minute.

Din primele cercetări făcute, polițiștii au stabilit faptul că motocicleta, care circula dinspre Brașov spre Poiana Brașov, a intrat în parapetul de beton de la marginea drumului într-o curbă la dreapta și s-a răsturnat pe partea carosabilă.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului motocicletei și a pasagerei, care beneficiază de îngrijiri medicale. Conducătorul motocicletei a fost testat cu aparatul etilotesc, rezultatul fiind negativ. În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii accidentului rutier”, au precizat reprezentanții IPJ Brașov.

Alte articole:   Protocol între CNAS și Patriarhia Română pentru sprijinirea pacienților oncologici

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate