Un gard a căzut peste un copil de 8 ani, în centrul Brașovului! Micuțul a fost salvat de bicicleta pe care se afla! „Un primar mai incompetent ca altul!”

Un gard a căzut peste un copil de 8 ani, în centrul Brașovului! Micuțul a fost salvat de bicicleta pe care se afla! „Un primar mai incompetent ca altul!”

Incident care se putea transforma într-o adevărată tragedie, zilele trecute, în centrul istoric al Brașovului. Un gard a căzut peste un copil de 8 ani. Norocul a făcut ca micuțul să fie salvat de bicicleta pe care se afla. 

Tatăl băiatului, Gabriel Lenghel, a povestit totul pe facebook:

Când cultura brașoveană de la Primăria Municipiului Braşov vrea să te omoare, dar bicicleta îți salvează viața:

Pe Michael Weiss, la Nr. 22 se află sediul Direcției Județene pentru Cultură, Culte și Patrimoniu. În centrul centrului Brasovului. Își renovează clădirea aia de ani de zile, drept pt. care au înălțat schele cu prelate și garduri din OSB cu cuie și șuruburi in ele. Pe aproape jumătate din lățimea pietonalei. Beneficiarul lucrării este Minunata Primărie a Brașovului.

Termenul de finalizare e expirat din ianuarie 2021, gardul e tot acolo. Era. Până azi la ora 13.00 când a căzut pe copilul meu de 8 ani. Gard de 15 metri lungime și vreo 3 înălțime. Noroc că avea bicicleta și ghidonul a ținut gardul cât să nu-l strivească. Ne-am chinuit vreo câțiva să ridicăm panourile să scoatem copilul de acolo. Salvare, poliție, tot tacâmul. Voinicul meu acum e bine, julituri pe spate de la gard și mecla lovită că i-a aplicat ghidonul o directă de stânga ca să-l culce la pământ și ca să-i salveze viața.

Bicicleta i-a salvat viața

Mai țineți minte că era o interdicție sa umbli cu bicicleta prin centru (o mai fi?!). Dacă nu era cu bicicleta, problema ar fi fost mult mai gravă.

Un primar mai incompetent ca altul și iar și iar. Preocupați intens de siguranța cetățeanului.

NewsBV a solicitat un punct de vedere de la IPJ Brașov:

Cu privire la informațiile solicitate vă comunicăm faptul că la nivelul Poliției Municipiului Brașov- Secția 1 Poliție a fost înregistrat dosar penal, în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

NADIA OLARU, agent principal de poliție

SURSĂ: FACEBOOK / GABRIEL LENGHEL

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate