Un elev din Hunedoara a fost prins cu un pistol cu gaz şi proiectile, ascunse în bancă

Un elev din Hunedoara a fost prins cu un pistol cu gaz şi proiectile, ascunse în bancă

Un elev de la un liceu din Lupeni, judeţul Hunedoara, a fost prins cu un pistol cu gaz şi proiectile, ascunse în bancă. El a susţinut că urma să îi ducă arma unei persoane.

Un elev de 17 ani din Lupeni, judeţul Hunedoara, a fost prins de poliţişti, în timpul unui control, cu un pistol cu gaz şi proiectile, ascunse în bancă, sub cărţi.

El a susţinut că avea arma la el pentru a o duce, după cursuri, unei persoane pentru lucrări de întreţinere.

Astăzi, 11 martie a.c., ca urmare a efectuării unei razii în municipiul Lupeni, poliţiştii Biroului Ordine Publică au  identificat, într-o sală de clasă a unui liceu, un elev în vârstă de 17 ani care deţinea (în bancă, mascat sub cărţi) un pistol cu gaz şi 9 proiectile tip bilă. Acesta a declarat a introdus pistolul în sala de clasă întrucât intenţiona ca, după orele de curs, să îl ducă unei persoane pentru a efectua o lucrare de întreţinere”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, potrivit News.ro.

Alte articole:   VIDEO Peste 150 de percheziţii în toată ţara, în dosare de evaziune fiscală, camătă, înşelăciune şi şantaj

Pistolul a fost ridicat de poliţişti şi urmează a fi expertizat de către specialiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Hunedoara, în funcţie de concluziile cărora urmează a se lua măsurile legale.

Din primele informaţii reiese că este vorba, cel mai probabil, despre o armă neletală, nesupusă autorizării.

Conform sursei citate, cea mai recentă activitate preventivă a poliţiştilor la acel liceu a avut loc în 7 martie.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate