Un copil din Iaşi a dus la școală un stabilizator de bombă. Pirotehniștii au intervenit de urgență

Un copil din Iaşi a dus la școală un stabilizator de bombă. Pirotehniștii au intervenit de urgență

Un elev din Iaşi s- a dus la școală cu un stabilizator de bombă.

Incident șocant, la o școală din județul Iași. Un elev a adus un element de muniție. Este vorba de un stabilizator de bombă, pentru ridicarea căruia au intervenit pirotehniștii din cadrul ISU Iași.

Incidentul s-a petrecut, luni, la o şcoală din comuna Mogoșești Siret, judeţul Iaşi.  Echipele specializateau fost anunţate de către un învăţător că elevul a dus la cursuri cu un stabilizator de bombă.

Astăzi (n.r.-luni), în jurul orei 10.15, Dispeceratul Integrat ISU SMURD SAJ Iaşi a fost anunţat de către un învăţător, că un elev a adus la şcoală element de muniţie (stabilizator de bombă), la Şcoala Gimnazială din localitatea /comuna Mogosesti Siret”, a anunţat, luni, ISU Iaşi, potrivit News.ro.

Sursa citată a rpecizat că, pentru ridicarea elementului de muniţie, component al unui proiectil s-a deplasat echipa pirotehnică din cadrul Detaşamentului 2 de Pompieri Iaşi.

Cu această ocazie, echipajul pirotehnic a făcut o sesiune de instruire cu elevii din Şcoala Mogoşeşti Siret şi Şcoala din Muncelu de Sus. La activitate au participat atât elevii, cât şi personalul didactic şi nedidactic din cele două unităţi de învăţământ”, a mai transmis sursa citată.

Pirotehniştii le-au arătat copiilor şi alte elemente de muniţie ce pot fi descoperite şi i-au învăţat ce trenuie să facă în această situaţie.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate