Un brașovean s-a spânzurat în baia celulei de la Penitenciarul Arad

streang spanzuratUn detinut in varsta de 48 de ani, din Penitenciarul Arad, condamnat pentru furturi, a fost gasit, marti, spanzurat in baia celulei, de catre colegi, care i-au alertat pe gardieni. Personalul medical al penitenciarului a incercat resuscitarea barbatului, insa acesta decedase, iar procurorii au inceput o ancheta.

Detinutii dintr-o celula a Penitenciarului Arad i-au alertat pe gardieni, dupa ce l-au gasit spanzurat, in baie, pe un coleg de detentie. Barbatul intrase la baie, iar colegii au mers sa verifice ce s-a intamplat cu el dupa ce constatasera ca trecuse prea mult timp de cand nu a iesit.

Potrivit purtatorului de cuvant al Penitenciarului Arad, Eduard Magold, personalul medical a intervenit imediat.

„S-au inceput imediat procedurile de resuscitare, timp in care a fost chemat si un echipaj SMURD. Cei de la SMURD au preluat resuscitarea, dar barbatul nu a mai putut fi salvat”, a declarat Magold, citat de News.ro.

Detinutul avea 48 de ani, era din judetul Brasov si avea de executat un an si patru luni de inchisoare pentru furturi. Conform unor surse judiciare, acesta era judecat si pentru alte furturi, riscand ca pedepsa sa-i fie marita.

Alte articole:   Românii nu mai au nevoie de viză pentru Thailanda

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Arad au inceput o ancheta in acest caz, iar conducerea penitenciarului a dispus, de asemenea, efectuarea unei anchete interne.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate