Un brașovean face Paștele după gratii după ce a mușcat un polițist de picior

Un brașovean face Paștele după gratii după ce a mușcat un polițist de picior

Procurorii brașoveni au pus în mișcare a acțiunii penale față de o persoană cu privire la săvârșirea unei infracțiuni de ultraj prin loviri sau alte violențe.

În data de 13.04.2023, în jurul orei 15.17, agentul de poliție agresat, din cadrul Poliției Municipiului Brașov, alături de alți doi colegi, s-a deplasat la un apartament situat la parterul unui bloc de locuințe din zona Bartolomeu, fiind sesizați prin 112 cu privire la faptul că din acea locuință se degajau cantități mari de fum.

Ajunși la fața locului, au constatat că din apartamentul respectiv, a ieșit o persoană de sex masculin, în vârstă de 46 de ani, care le-a spus că totul este în regulă și că nu este necesar ca aceștia să pătrundă în apartament, deși se degajau în continuare cantități mari de fum. Întrucât exista riscul ca sursa fumului să nu fi fost stinsă, agenții de poliție au încercat să pătrundă în apartament, însă inculpatul s-a opus, devenind agresiv verbal. S-a procedat la imobilizarea acestuia, însă pe parcursul punerii în aplicare a procedeului, persoana vătămată a fost mușcată puternic în zona gambei drepte”, au precizat procurorii brașoveni.

Vineri, Judecătoria Brașov a admis propunerea de arestare preventivă a Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov

Magistrații au dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru 30 de zile.

Alte articole:   51 de absolvenți ai școlilor de Agenți de Poliție încadraţi la IPJ Braşov

Actele de urmărire penală au fost realizate Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov, fiind delegată efectuarea unor acte către Biroul de Investigații Criminale.

Facem precizarea că faza urmăririi penale are ca obiect strângerea probelor necesare cu privire la existența infracțiunilor, la identificarea persoanelor care au săvârșit o infracțiune și la stabilirea răspunderii penale a acestora, pentru a se constata dacă este sau nu cazul să se dispună trimiterea în judecată.
De asemenea, punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpat presupune existența unei suspiciuni rezonabile, pe bază de probe, cu privire la săvârșirea unei infracțiuni de către o persoană și nu este de natură a răsturna prezumția de nevinovăție.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate