Un brașovean a fost reținut de polițiști pentru că a șantajat-o pe șefa lui

Un brașovean a fost reținut de polițiști pentru că a șantajat-o pe șefa lui

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale au dispus măsura reținerii unui bărbat, în vârstă de 33 de ani, acesta fiind cercetat într-un dosar de șantaj.

Polițiștii au fost sesizați de persoana vătămată, o angajată cu funcție de conducere  a unei societăți comerciale, din municipiul Brașov, care reclama faptul că a primit mesaje prin intermediul unui canal de socializare, în conținutul cărora un angajat, aflat în subordinea sa, îi cerea un autoturism, un telefon mobil, o sumă de bani și reangajarea unei colege, în caz contrar va pune în aplicare amenințările violente pe care i le-a transmis.

Investigațiile au dus la identificarea autorului și conducerea acestuia la unitatea de poliție pentru clarificarea aspectelor sesizate.

Alte articole:   Ministrul Economiei: Ţinta exporturilor României pentru anul acesta este de 100 de miliarde de euro

Având în vedere materialul probator, organele de cercetare penală au dispus măsura reținerii bărbatului pentru o perioadă de 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov..

Cercetările sunt continuate la acest moment de către Biroul de Investigații Criminale – Brașov, sub coordonarea unui procuror de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând ca persoana să fie prezentată judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere corespunzătoare, iar la finalizarea anchetei să fi dispusă soluția legală.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate