Un brașovean a fost introdus în arest după ce ar fi amenințat un bărbat

Un brașovean a fost introdus în arest după ce ar fi amenințat un bărbat

La data de 27 septembrie 2020, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 4 Poliție Brașov au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov un bărbat, în vârstă de 50 ani din municipiul Brașov. 

,,În fapt, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 14.05, polițiștii au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 de către o femeie, în vârstă de 30 ani, din municipiul Brașov, cu privire la faptul că, un bărbat, în vârstă de 50 ani, cu care aceasta are o relație de concubinaj, s-ar deplasa la locuința unui alt bărbat, având asupra sa obiecte ascuțit-tăietoare, după ce anterior, i-ar fi adresat acestuia amenințări cu acte de violență.

Au fost mobilizate, de îndată, forțe de ordine, care, în scurt timp, au depistat și identificat bărbatul în cauză, acesta fiind condus la sediul subunității de poliție în vederea audierii.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “amenințarea”, dosar instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei”, a declarat comisar Alina Ivan, purtător de cuvânt al I.P.J. Brașov.

Alte articole:   Se fac înscrieri la Facultatea de Pompieri

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate