Un bărbat în vârstă de 66 de ani, găsit decedat în locuința sa din Făgăraș

Un bărbat în vârstă de 66 de ani, găsit decedat în locuința sa din Făgăraș

Un bărbat a fost găsit joi dimineaţa, decedat în apartamentul său din Făgăraș. Cei care au dat alarma au fost vecinii, care știau că bărbatul nu se simțea prea bine.

Omul, în vârstă de 66 de ani, locuia singur în locuința sa din cartierul Gării, din Făgăraș. Vecinii au povestit pentru fagarasultau.ro, că miercuri, bărbatul le-a spus că nu se simte prea bine, însă a refuzat să meargă la spital.

Joi dimineața, văzând că bărbatul nu răspunde nici la ușă, nici la telefon, vecinii, care au alertat-o și pe fiica acestuia, care locuiește în alt oraș, au solicitat ajutorul pompierilor pentru a verifica dacă omul este în locuință și dacă este teafăr

Alte articole:   Înălţarea Domnului, ziua în care se petrece ca la Paşte

La fața locului s-au deplasat pompieri de la Detașamentul de Pompieri din Făgăraș cu o autospecială de stingere și un echipaj SMURD.

Pompierii militari au intervenit cu o scară pentru a ajunge în locuința bărbatului de la etalul al doilea, spart geamul apartamentului și au intrat în casă. Din nefericire în apartament au găsit trupul neînsufleţit al bărbatului.

Potrivit polițiștilor ajunși la fața locului pentru cercetări, bărbatul ar fi murit din cauze naturale.

 

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate