Un bărbat fără permis de conducere şi băut, implicat într-un accident

Un bărbat fără permis de conducere şi băut, implicat într-un accident

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Zărnești efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiunilor de ”Conducerea unui vehicul fără permis de conducere  și conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substante”, cu persoana bănuită în stare de reținere, după ce aceasta a provocat un accident soldat cu pagube materiale.

Astfel, la data de  6 august a.c., în jurul orei 16.00, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Piața Libertății, din comuna Cristian, județul Brașov, a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale, în care a fost implicat un singur autoturism.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.59 mg/l alcool în aerul expirat.

Alte articole:   Muzeul Casa Mureșenilor, Casa Memorială „Ştefan Baciu” şi Muzeul de Artă, închise până pe 7 mai

În timp ce aceștia efectuau controlul documentelor conducătorului auto, au stabilit că permisul de conducere îi este reținut, cu dreptul de a conduce suspendat, pentru o altă infracțiune pe care acesta a săvârșit-o la regimul rutier.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice, după care polițiștii au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore și introducerea sa în Centrul de Reținere și Arestare Preventiva al IPJ Brașov.

Cauza este cercetată în continuare sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând a se propune soluție legală la finalizarea acestora.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate