Un bărbat a fost reținut după ce a încălcat ordinul de protecție și a agresat-o pe soție

Un bărbat a fost reținut după ce a încălcat ordinul de protecție și a agresat-o  pe soție

La data de 05 iulie 2021, Secția 6 Poliție Rurală Hoghiz a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat a încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție.

În urma primelor cercetări efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că, bărbatul, pe numele căruia Judecătoria Brașov a emis ordin de protecție, având interdicția de a se apropia la o distanță mai mică de 100 de metri de soția sa, ar fi pătruns, fără drept, în interiorul curții locuinței celei din urmă, provocând distrugeri la nivelul porții de acces, iar ulterior, acesta ar fi agresat-o fizic pe soția sa.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județen Brașov.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție”, „violarea de domiciliu”, „distrugerea” și „violența în familie”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rupea, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate