Un bărbat a ajuns în arest după ce și-a bătut soția și fiul

Un bărbat a ajuns în arest după ce și-a bătut soția și fiul

Polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Feldioara efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “violența în familie” (2 fapte).

Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că un bărbat, în vârstă de 48 ani, din localitatea Dumbrăvița, județul Brașov, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și al unor discuții în contradictoriu, i-ar fi agresat fizic pe soția sa, în vârstă de 44 ani și pe fiul său, în vârstă de 25 ani, în timp ce se aflau la domiciliul comun din localitatea Dumbrăvița, județul Brașov.

Ambele persoane au fost evaluate medical la fața locului, ulterior, tânărul, în vârstă de 25 ani, a fost preluat și transportat la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Alte articole:   Caravana Metropolis: Șase seri cu filme în aer liber, în Parcul Titulescu

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate