Un băiețel care s-a pierdut de părinții săi la Baza Olimpică din Râșnov, găsit de jandarmi

Un băiețel care s-a pierdut de părinții săi la Baza Olimpică din Râșnov, găsit de jandarmi

Un copil de șapte ani s-a pierdut de părinții săi la Baza Olimpică din Râșnov, iar jandarmii brașoveni au reușit să îl găsească rapid și să îl ducă la părinți.

Băiețelul s-a rătăcit de părinți, duminică, la Cupa Mondială de Sărituri cu Schiurile ce s-a desfășurat la Baza Olimpică din Râșnov, iar jandarmii au reușit să-l găsescă în mai puțin de 10 minute.

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov, echipajul aflat duminică la Baza Olimpică pentru Sporturi de Iarnă Râșnov, a fost sesizat că un minor în vârstă de aproximativ 7 ani a plecat de lângă părinții săi și nu este de găsit.

În cel mai scurt timp,  jandarmii aflați la eveniment s-au mobilizat și au reușit ca în mai puțin de 10 minute să-l găsească pe copil și să-l aducă la părinții săi, care-l așteptau emoționați și îngrijorați.

Alte articole:   Românii nu mai au nevoie de viză pentru Thailanda

Un „MULȚUMIM!” spus din toată inima de o mamă fericită este tot ce poate răsplăti mai frumos misiunea noastră.

Una dintre recomandările pe care le facem la fiecare eveniment cu public numeros este tocmai „ca părinții să-și supravegheze atent copiii”, iar această întâmplare vine să întărească ideea… Ne dorim ca finalul fericit al acesteia să fie de luat aminte pentru toți părinții!”, au transmis reprezentanții IJJ Brașov.

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate