Un autocar cu 40 de copii şi 6 adulţi a luat foc pe autostrada A10

Un autocar cu 40 de copii şi 6 adulţi a luat foc pe autostrada A10

Un autocar cu 40 de copii şi 6 adulţi a luat foc, pe autostrada A10, în judeţul Alba. Din fericire, toţi s-au evacuat la timp.

Un incendiu a izbucnit, vineri seara, pe autostrada A10, între Alba Iulia şi Lancrăm, la compartimentul motor al unui autocar în care se aflau 40 de copii şi 6 adulţi, toţi autoevacuându-se până la sosirea pompierilor militari.

Detaşamentul de pompieri Alba Iulia a fost solicitat să intervină pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la un autocar pe autostrada A10, între Alba Iulia Sud şi localitatea Lancrăm. La momentul indentificării incendiului de către pompierii militari, acesta se manifesta la compartimentul motor al autocarului„, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, Alex Crişan, potrivit Agerpres.

Alte articole:   “Festivalul Bujorului de Munte”, în masivul Ciucaș. Memorial pentru membrii Salvamont Râşnov și Salvamont Bran, decedaţi pe munte

Potrivit acestuia, în autocar se aflau 40 de copii şi 6 adulţi, care s-au autoevacuat.

„Aceştia vor fi preluaţi de un alt autocar pentru a continua deplasarea în judeţul Hunedoara”, a precizat reprezentantul ISU Alba.

Pompierii anunţă, de asemenea, că incendiul a fost lichidat şi nu s-au înregistrat victime.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate