Și UDMR are organizație de femei

Și UDMR are organizație de femei
Domokos Melinda

Domokos Melinda

UDMR Brașov și-a constituit organizația de femei, care nu era prevăzută în statut până la Congresul din mai, când acesta a fost modificat.

Astfel, la nivel județean, președinte a fost aleasă Domokos Melinda, președinte executiv – Toaso Imelda, iar vicepreședinți Farkas Anna, Fejer Aniko și Ferencz Piroska.

„Am înființat această organizație nu pentru că femeile ar fi fost discriminate sau nu avea acces în structurile de conducere.  Știți foarte bine că în mandatul trecut dna. Farkas a fost deputat de Brașov, iar înainte consilier local. Este o structură care nu exista la noi în partid, așa cum există la celelalte partide românești“, a precizat liderul UDMR Brașov, Kovacs Attila.

Alte articole:   Accident, acum, în Tohanul Nou

Noua președintă a Organizației de Femei a UDMR, Domokos Melinda, spune că, la această oră, organizația numără 41 de membre, dar foarte multe femei și-au manifestat dorința de activa în această organizație: „Sunt foarte convinsă că acest capitol în viaţa Uniunii va aduce o nouă pată de culoare. Înfiinţarea Organizaţiei de femei, va aduce un plus de sensibilitate, de tenacitate şi perseverenţă şi va contribui la întărirea comunităţii maghiare, întrucât doamnele au modalităţi diferite de rezolvare a unor probleme în comparaţie cu bărbaţii. Multe femei maghiare se regăsesc în acest proiect, au idei, planuri. Eu cred că această organizaţie ne oferă de fapt un cadru formal pentru realizarea acestora. Am reuşit să stârnim interesul multor doamne şi domnişoare, trezindu-le voinţa de muncă în folosul comunităţii“. Domokos Melinda a abosvit Facultatea de Comunicare și Relații Publice și deține și fucnția de vicepreședinte la nivelul filialei județene a UDMR, unde lucrează de doi ani.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate