Turul Ciclist al României va promova Brașovul în 50 de țări din lume!

Turul Ciclist al României va promova Brașovul în 50 de țări din lume!

Mai multe localități din județul Brașov vor fi promovate în peste 50 de țări. Federația Română de Ciclism a ajuns la un acord cu Eurosport Internațional pentru a difuza rezumatele fiecarărei zile în zeci de țări.

Federația Română de Ciclism a încheiat un parteneriat cu Eurosport pentru difuzarea rezumatelor din Turul României. Una dintre cele mai prestigioase curse de ciclism rutier din sud-estul Europei. Astfel, în perioada 6-11 septembrie, rezumate extinse din fiecare etapă a Turului României vor putea fi urmărite zilnic în 50 de țări. Inclusiv în România, fiind pentru prima oară când competiția este transmisă la nivel internațional.

Din dorința de a promova frumusețile țării, traseul Micii Bucle, alcătuit anul acesta din peste 850 km, este construit astfel încât să evidențieze importante zone turistice din România. Plutonul este format din 24 de echipe din 15 țări. Precum Spania, Columbia, China, Polonia, Italia, Germania, Olanda și SUA. Acesta va traversa regiuni de referință precum Țara Lăpușului în Maramureș, Colinele Transilvaniei, Țara Făgărașului, dar și cel mai spectaculos drum din țară – Transfăgărășan.

Competiția va debuta pe data de 6 septembrie, în Piața Libertății din Satu Mare. Cu o cursă-prolog, aceasta fiind urmată de 5 etape:

Etapa 1 (7 septembrie): Satu Mare – Bistrița

Etapa 2 (8 septembrie): Bistrița – Târgu Mureș

Etapa 3 (9 septembrie): Târgu Mureș – Făgăraș

Etapa 4 (10 septembrie): Cristian – Curtea de Argeș

Evenimentul se va încheia pe 11 septembrie, cu un circuit în București.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate