Trei zile de proteste în Brașov, săptămâna viitoare. Traseele fermierilor și transportatorilor

Trei zile de proteste în Brașov, săptămâna viitoare. Traseele fermierilor și transportatorilor

Vor fi trei zile de proteste în Brașov, săptămâna viitoare. Fermierii și transportatorii se vor deplasa pe două trasee din oraş.

Potrivit unui comunicat, urmează trei zile de proteste în municipiul Brașov, săptămâna viitoare. În zilele de 29, 30 și 31 ianuarie 2024, fermierii şi transportatorii ies în stradă.

În urma notificării depuse la Primăria Brașov de către reprezentanții fermierilor, transportatorilor și ai cetățenilor, azi 26.01.2024 la Primăria Brașov s-a întrunit COMISIA DE AVIZARE A CERERILOR DE ORGANIZARE A ADUNĂRILOR PUBLICE.

Din comisie au făcut parte: reprezentanții Jandarmeriei Brașov, Politiei Municipiului Brașov, Politiei Locale și Primăriei Brașov.

Scopul adunării publice îl constituie, nerespectarea constituției, exasperarea romanilor fata de lipsa bolnăvicioasă a investițiilor în infrastructura, taxe și impozite, educație, sanitate să.m.d.

Alte articole:   „Cânt și rugăciune”, trei concerte în bisericile evanghelice din Rupea, Cârța și Saschiz

Trei zile de proteste pe două trasee din Braşov

După o analiza de aproximativ doua ore, comisia de avizare a hotărât de comun acord cu organizatorii următoarele:

  1. DATA PROTESTULUI : 29, 30 și 31 ianuarie 2024.
  2. TRASEUL I: B-dul Grivitei, sens giratoriu Onix, str. Iuliu Maniu, Casa Armatei, B-dul Eroilor, str. 15 Noiembrie, Calea București şi până la Podul Dârste.

     Traseul II : Podul Dârste, Calea București, B-dul Saturn, B-dul Alexandru Vlahuță, str. Harmanului.

  1. INTERVAL ORAR : (întălnire la ora 10:30) 11:00 – 15:00 La adunare vă participa un număr de 50 de camioane, cap tractor, utilaje agricole, tractoare, autoturime de transport persoane.

Cetățenii se pot alătură protestului cu autoturismele personale.

Alte articole:   Când vor ajunge deciziile de recalculare a pensiilor la pensionari. Ministrul Muncii: Nicio pensie nu va scădea

La protest se vor folosi ca semne distinctive, afișe inscripționate, aplicate la loc vizibil ( parbriz, partea dreapta) și ecusoane pentru organizatori.

Atât organizatorii cât și participanții la adunare/protest sunt obligați să respecte legislația în vigoare ( LEGE nr. 60 din 23 septembrie 1991 privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice)

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate