Trei zile de călătorii gratuite cu mijloacele de transport RATBV din municipiu

Trei zile de călătorii gratuite cu mijloacele de transport RATBV din municipiu

Forumul Orașelor Verzi (FOV) aduce 3 zile de călătorii gratuite cu mijloacele de transport RATBV din municipiu. Linia 20 și autobuzul supraetajat sunt incluse în pachetul gratuit.

Călătoriile cu mijloacele de transport în comun ale RATBV care asigură acest serviciu vor fi gratuite pentru toţi călătorii, în perioada 9-11 septembrie, în care municipiul va fi gazda Forumului Oraşelor Verzi, anunţă Primăria Braşov.

Pentru călătorii fideli ai RATBV, care și-au procurat abonamente valabile în perioada 9-11 septembrie, măsura va fi adaptată prin prelungirea perioadei de valabilitate a abonamentului cu încă 3 zile.

Municipalitatea precizează că gratuitatea NU acoperă liniile metropolitane operate de RATBV. Adică liniile de legătură dintre Brașov și localitățile din jur.

Alte articole:   Hristos a Înviat! Paște fericit! Sărbători liniștite alături de cei dragi!

Anul acesta sunt incluse în acest pachet atât cursele din municipiu și de pe linia 20, cât și cele cu autobuzul supraetajat, de pe linia 20 barat.

FOV, în perioada 5 – 11 septembrie

În perioada 5 – 11 septembrie, Brașovul va găzdui cea de-a doua ediție a Forumului Orașelor Verzi (FOV). Acesta își propune să transforme Brașovul în capitala verde a României și centrul european al dezbaterilor de mediu, după ce, de la prima ediție, FOV a devenit cel mai important eveniment dedicat politicilor publice de mediu din România.

Prima zi a conferinței, din data de 5 septembrie, va fi dedicată transportului alternativ. Se va vorbi despre puterea mersului pe bicicletă, a transportului public și a mersului pe jos ca soluții de mobilitate.

Alte articole:   Hristos a Înviat! Paște fericit! Sărbători liniștite alături de cei dragi!

Amintim că Bulevardul Eroilor, între Modarom și Star, redevine pietonal cu ocazia desfăşurării Forumului Orașelor Verzi.

https://newsbv.ro/2022/08/29/zona-modarom-star-redevine-pietonala-timp-de-cateva-zile/

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate