CSS Transporturi Brașov, locul 3 la concursul național de lupte ppentru copiii de la Călărași

CSS Transporturi Brașov, locul 3 la concursul național de lupte ppentru copiii de la Călărași

Primul concurs național pentru cei mai mici luptători, categoriile de vârstă 7-8 ani și 9-10 ani a vut loc în perioada 6-8 octombrie, în municipiul Călărași.

„Federația Română de Lupte are o preocupare constantă în ceea ce privește atragerea copiilor către acest sport și a dat curs solicitării cluburilor în organizarea unui asemenea concurs național. Reușita acestui concurs nu a stat neapărat în obținerea unei medalii, entuziasmul, bucuria micilor luptători a fost de nedescris, o sală plină și cu atât mai îmbucurătoare a fost prezența părinților”, au transmis reprezentanții FRL.

Ca de obicei, nu puteau să lipsească și sportivii secției de lupte a Clubului Sportiv Școlar Transporturi Brașov. Mai mult decât atât, au reușit prin rezultatele lor saă urce pe locul 3 la general, în clasamentul pe cluburi.

Performerii brașoveni ai acestui concurs național au fost: Macas Kristian – medalie de argint, Vasile David – medalie de bronz și sportivii Sas Cristian și Dima Călin, care s-au clasat pe locul IV, aducând puncte prețioase pentru clasamentul pe cluburi!

Nu ne rămâne decât să-i felicităm și îi așteptăm și cu alte performanțe la concursurile viitoare, sperând ca de aici să se nască un alt mare campion al Brașovului! Din păcate, la Corona, clubul finanțat din bani publici de municipalitate, acest sport de tradiție pentru brașoveni nu este de interes pentru actuala conducere instalată politic.

clasament cluburi lupte frl

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate