Transport agabaritic pe ruta Nădlac – Ghimbav

Transport agabaritic pe ruta Nădlac – Ghimbav

CNAIR informează că în această perioadă se efectuează un transport agabaritic pe DN1 spre Ghimbav 

Până pe 14 ianuarie, pe traseul Nădlac – Sibiu – Ghimbav este programat un transport cu depășiri agabaritice, anunță Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

În perioada 07.01.2024– 14.01.2024 se va desfășura un transport cu depășiri agabaritice pe traseul:

  • Nădlac II PTF – A1 – DN68A – Holdea – A1 – Sibiu – DN1 – Ghimbav.

Vehiculul transportă o presă.

Lățimea maximă a vehiculului este 3 m, masa totală 110 tone, lungime 23 m, înălțime 4,30 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Alte articole:   Concert de lansare „Brasov Youth Orchestra”, în cel mai cunoscut hotel din centrul orașului!

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră. Vehiculul va fi însoțit de autovehicule de însoțire autorizate și de echipaje ale poliției rutiere. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

Alte articole:   Avantajele potențiale ale dependenței de împrumuturile online

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI
Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate