Traficul spre Sânpetru nu va mai fi deviat prin Hărman şi Bod

pasaj sanpetruReprezentanţii autorităţilor s-au întâlnit, ieri, pentru a stabili cea mai bună soluţie pentru a realiza pasajul peste ocolitoarea Braşovului, care va face legătura dintre Braşov şi Sânpetru, fără ca traficul să fie restricţionat în această zonă, aşa cum a cerut, iniţial, constructorul tronsonului II al ocolitoarei.

Reprezentanţii constructorului, precum şi prefectul judeţului Braşov, Ciprian Băncilă, reprezentanţii Primăriei Braşov, ai Primăriei Sânpetru, ai Consiliului Județean și ai Poliției Brașov au hotărât amenajarea unei bretele, care va face legătura dintre Braşov şi Sânpetru pe timpul lucrărilor.

Pentru ca traficul să fie facilitat, se va construi un sens giratoriu permanent pe str. 13 Decembrie, în zona garajului de troleibuze al RAT Braşov, care va asigura legătura cu străduţa de acces spre blocurile din zonă. O parte a gardului care împrejmuieşte garajul RAT va fi retras, astfel încât să se poată construi, prin spatele Rompetrol şi Fun Park, o bretea de acces ce se va intersecta cu ocolitoarea, printr-un sens giratoriu provizoriu.

Alte articole:   Alexandra Crivineanu la Culisele Zilei cu Sebastian Dan

În perioada lucrărilor, se va amenaja şi breteaua de acces către Sânpetru, între sensul giratoriu provizoriu de pe DJ 103 şi capătul pasajului aflat în construcţie.

„Din punctul nostru de vedere, aceasta este soluţia optimă, chiar dacă implică un efort mai mare din partea constructorului, dar asigură un acces facil cetăţenilor, între cele două localităţi. Lucrările la noua stradă vor începe cât mai repede, astfel că firma care realizează lucrările estimează că între 20-30 august se va putea da drumul la circulaţie pe noua rută, iar tronsonul necesar pentru lucrările la pasaj va putea fi închis”, a precizat primarul George Scripcaru.

Lucrările de construcţie la aceste devieri, precum şi pentru amenajarea sensurilor giratorii, vor fi executate în întregime de către constructorul celui de-al doilea tronson al ocolitoarei.

Alte articole:   Trei rețete rapide de spaghetti din sudul Italiei bune pentru post

Primarul a mai precizat că firma constructoare s-a angajat ca, aplicând această soluţie, să finalizeze lucrările la tronsonul II al ocolitoarei şi pasaj până la sfârşitul acestui an.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate