Traficul pe ocolitoarea-autostradă dintre DN 13 şi DN 1 se va deschide miercuri, după ora 11.00

Traficul pe ocolitoarea-autostradă dintre DN 13 şi DN 1 se va deschide miercuri, după ora 11.00

ocolitoare 7Miercuri, Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Braşov va face recepţia finală a tronsonului III de ocolitoare care leagă DN 13, din zona Stupini, de DN 1, ieşirea din Braşov spre Ghimbav. Lucrările ar fi trebuit finalizate încă din primăvară, însă, din cauza faptului că finanţarea a venit cu ţârâita termenele de au tot fost decalate de la o lună la alta.

Şoseaua a fost construită astfel încât să se poată circula în regim de autostradă, însă, deocamdată, vor fi impuse unele limite de viteză. Traficul va fi deschis miercuri, după ora 11.00.

Tronsonul III are o lungime totală de 6,3 km şi se desprinde cu un pasaj superior din DN 13 Braşov – Târgu-Mureş, intersectează strada Plugarilor cu un sens giratoriu, traversează DJ 103C (strada Lânii) cu un pasaj suprateran, intersectează drumul de acces la Institutul Cartofului cu un pasaj superior, intersectează calea ferată şi DN 1 Braşov – Sibiu cu un pasaj superior şi, mai departe, strada Clopoţel cu un sens giratoriu care va permite accesul din şi înspre DN 1 Braşov – Sibiu şi DN 73 Braşov – Piteşti.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Concerte la Biserica Neagră din Brașov, în perioada 29 mai- 2 iunie

Anunţuri mică publicitate