Traficul feroviar a fost blocat între Dârste şi Braşov, din cauza unei defecţiuni la o locomotivă

Traficul feroviar a fost blocat între Dârste şi Braşov, din cauza unei defecţiuni la o locomotivă

Traficul feroviar a fost blocat duminică seara, între Dârste şi Braşov, după ce pantograful unei locomotive a unei companii private s-a defectat.

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA informează că în cursul serii de duminică, începând cu ora 19,10 circulația feroviară este temporar oprită pe magistrala 300, între stațiile CF Dârste și Brașov (fir I + fir II), din cauza defectării pantografului unei locomotive (aparținând OTF Unicom Tranzit).

Personalul de specialitate al SRCF Brașov intervine pentru remediere cu drezina pantograf, fiind necesară scoaterea totală de sub tensiune a liniei de contact din stația Dârste. În zona afectată, până la remediere, trenurile vor circula dublate cu locomotivă Diesel, pusă la dispoziție de CFR Călători, a anunțat duminică seara CFR Călători, potrivit News.ro.

Alte articole:   Zbor întârziat 5 ore de pe Aeroportul Braşov. Un avion Wizz Air a lovit un stol de păsări

Au fost afectate 4 trenuri de călători (R 3025, IR 1635, R 3027, IR 1622). Iniţial au staționat în gara Timișu de Sus, 2 trenuri de călători (R 3025 și IR 1635).

Compania a informat ulterior că Staţia CF Dârste a fost repusă sub tensiune la ora 20:30.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a informat că Staţia CF Dârste a fost repusă sub tensiune la ora 20:30, iar circulaţia trenurilor s-a reluat în condiţii de siguranţă (fir I şi fir II). În plus, nu a mai fost necesară dublarea trenurilor cu locomotiva Diesel.

Foto: arhiva

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI
Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate