Tradiție întreruptă la Prejmer: Festivalul clătitelor nu va avea loc în acest an!

Tradiție întreruptă la Prejmer: Festivalul clătitelor nu va avea loc în acest an!

Fasching – Sărbătoarea Clătitelor, ediția cu numărul XIV, nu va mai avea loc. Anunțul a fost făcut cu puțni timp în urmă de oficialii Primăriei Prejmer.

Evenimentul ar fi trebuit să se desfășoare în perioada 10-11 februarie 2018, inainte de Lasatul Secului, așa cum ne spune tradiția.

„Autoritatea locală, prin serviciul de specialitate, Compartimentul de Achiziții Publice a parcurs toti pașii legali și necesari pentru derularea procedurii de achiziție a serviciilor de organizare pentru evenimentul nostru. Urmare a parcurgerii etapelor aferente procedurii specifice de publicare a documentației de atribuire, cât și a invitației de participare pe site-ul Serviciului Electronic de Achiziții Publice, s-au înscris două firme ofertante pentru organizarea evenimentului.În perioada de evaluare a ofertelor, comisia de evaluare și selecție, datorită unor aspect ambigue, a fost nevoită sa solicite ofertanților clarificări punctuale. În ciuda tuturor eforturilor depuse, în cadrul sedințelor de lucru, comisia de organizare a evenimentului din cadrul Consiliului Local Prejmer a încercat sa identifice cele mai bune soluții de organizare pentru bunul mers al evenimentului, dar spre dezamăgirea noastră ofertele depuse pentru organizarea evenimentului Fasching Sărbătoarea Clătitelor Ediția 2018 conțin neconformități substanțiale și atrag după sine lipsirea de obiect a procedurii”, spun reprezentanții Primăriei.

Alte articole:   Hristos a Înviat! Paște fericit! Sărbători liniștite alături de cei dragi!

Aceștis susțin că reluarea procedurii de licitație impune noi termene în organizarea evenimentului, data stabilită inițial nemaiputând fi respectată datorită aspectelor procedurale, „în consecintă, din împrejurări independente de voința noastră și cu regrete, evenimentul nu va putea fi organizat în acest an”.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate