Tradiţia luptelor greco-romane continuă la Braşov!

A XVI-A editie a Memorialului Gheorghe Voicu îţi respectă blazonul şi în acest an, fiind principalul concurs de verificare înaintea turneelor și a campionatelor naţionale.

Sub patronajul CSS Făgăraș – Transporturi Brașov și al Direcției Județene de Tineret si Sport, sala de lupte a Colegiului Tehnic de Transporturi Brașov s-a dovedit și în acest an neîncăpptoare, concursul desfășurându-se pe două saltele , pe două grupe de vârstă: juniori II -III și juniori IV- V.

La fel ca în anii precedenti, catedra de lupte a CSS Făgăraş (antrenori Viorel Milinceanu şi Valentin Bârjac), a ocupat primul loc în clasamentul general pe cluburi, categoria de vârstă juniori II -III, devansând CS Caraimanul Buşteni şi CS Farul Constanţa, ocupantele locului 2, respectiv 3.

Alte articole:   Brașovul devine gazda unui eveniment marca Retromobil Club Romania, în weekend

La grupa de vârsta juniori IV-V, clasamentul a aratat astfel: LPS Pitesti, CS Prejmer (antrenor Nicolaie Brânzea) şi Clubul Sportiv Local Teliu (antrenori Beatrice Tătaru şi Horaţiu Albu). A fost primul concurs pentru noul club din Teliu si rezultatele sunt îmbucurătoare, Beatrice Tătaru făcând o munca foarte buna cu aceasta grupa de copii.

A fost un concurs reusit, încheiat într-o nota de optimism privind startul competiţiilor oficiale, cu o prezenta de peste 150 de copii, de la cluburi din toata ţara, pe lânga cele trei din Brasov – CSS Fagaras, Clubul Sportiv Local Teliu si CS Prejmer – participand si cluburi din Râmnicu Vâlcea, Piteşti, Slatina, Buşteni, Arad, Lugoj, Bistriţa, Constanţa, Câmpulung Muscel etc.

Alte articole:   Miercuri are loc repartizarea computerizată a absolvenţilor clasei a VIII-a

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate