Tinerii brașoveni invitați, astăzi, la ecologizare de Ziua Națională a Tineretului

Tinerii brașoveni invitați, astăzi, la ecologizare de Ziua Națională a Tineretului

Ziua Naţională a Tineretului este sărbătorită în fiecare an, la 2 mai, fiind instituită prin Legea nr. 425/25 octombrie 2004.

Cu prilejul „Zilei Naționale a Tineretului din România”, în toată ţara sunt organizate evenimente sportive, culturale şi artistice care vizează domeniile de interes ale tineretului.

La Brașov, Ziua Naţională a Tineretului va fi marcată printr-o acțiune în care se vrea implicarea a cât mai multor brașoveni, în special tineri.

Casa de Cultură a Studenţilor Brașov aflată în subordinea Ministerului Tineretului și Sportului și-a propus să ecologizeze traseul turistic Poiana Brașov – Drumul Vechi – Pietrele lui Solomon.

La eveniment vor participa tineri, în principal studenți, membrii în cadrul secțiilor cultural-artisitce ale Casei de Cultură a Studenţilor și ai asociațiilor studențești din Universitatea Transilvania din Brașov.

„Acțiunile de acest gen au ca scop sporirea spiritului civic și creșterea gradului de implicare a tinerilor în viața comunității. Dacă mai sunt și alți doritori să participe la această acțiune, le dăm întâlnire în dimineața zilei de 2 mai, la ora 11, în parcarea mare din Poiana Brașov”, anunță Silviu Achim, directorul Casei de Cultură a Studenţilor Brașov, citat de coronapress.ro.

Acțiunea se bucură de sprijinul Universității Transilvania din Brașov, Garda Forestieră și Regia Locală a Pădurilor Kronstadt R.A.

Alte articole:   FOTO Fundația Conservation Carpathia a deschis Centrul de vizitare „Casa Castorului” în comuna Rucăr

Foto: arhiva

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate