Tineri arestați preventiv după ce ar fi sustras un automat de taxare

Tineri arestați preventiv după ce ar fi sustras un automat de taxare

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov- Secția 5 de Poliție efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, cu trei persoane în stare de arest preventiv, pentru săvârșirea infracțiunii de „furt calificat”

La data de 08 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov  – Secția  5 de  Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că,  de pe strada Uranus, din municipiul Brașov, ar fi fost sustras un automat destinat plății taxei de parcare pentru autoturisme.

În baza sesizări primite, polițiștii Secției 5 au efectuat cercetări, iar în scurt timp, cu sprijinul Serviciului Criminalistic și al Poliției Municipiului Săcele, la data de 11 aprilie a.c, au fost identificați și depistați trei tineri, cu vârste cuprinse între 19 și 24 de ani, care împreună ar fi sustras automatul de taxare, prin smulgerea acestuia din asfalt.

Alte articole:   Alexandra Crivineanu (PSD): Primăria Brașov a devenit o filială de organizație politică, cu membri de partid angajați și plătiți din bani publici

Astfel, cei trei tineri au fost conduși la sediul secției de poliție, unde, după administrarea probatorului au fost reținuți și introduși în cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ, pentru o perioadă  de 24 de ore.

Ulterior, tinerii au fost prezentați de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în fata judecătorului de drepturi și libertăți, care a admis propunerea de arestare preventiva a acestora, pentru o perioada de 30 de zile.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „furt calificat”, iar cercetările sunt continuate de polițiști, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând ca la finalizarea acestora sa fie dispuse măsurile legale.

Alte articole:   O scenă s-a prăbușit în timpul unui miting de campanie electorală. Cel puțin cinci persoane au murit

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate