Tineri arestați după ce au atacat un bărbat băut, în Săcele

Tineri arestați după ce au atacat un bărbat băut, în Săcele

Doi tineri în vârstă de 20 de ani şi, respectiv, 25 de ani, au fost arestați preventiv, fiind bănuiţi că au tâlhărit un bărbat, pe care l-au lăsat fără telefonul mobil și suma de 80 de lei.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de aceștia, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.

„În data de 12.03.2019, în jurul orei 22:30, în timp ce se plimbau în cartierul Electroprecizia din municipiul Săcele, inculpaţii au observat-o pe persoana vătămată care se deplasa singură pe stradă, având o plasă asupra sa, moment în care au luat hotărârea să o deposedeze de bunuri. În acest scop, profitând şi de faptul că victima se afla sub influența băuturilor alcoolice, în momentul în care au trecut pe lângă aceasta, unul dintre inculpaţi a împins-o din spate, iar după ce aceasta a căzut, celălalt inculpat i-a băgat mâna în buzunarul din spate al pantalonilor şi a sustras un telefon şi suma de 80 de lei”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Brașov.

Potrivit polițiștilor, după ce au comis fapta, inculpaţii au fugit de la locul săvârşirii infracţiunii, fiind însă identificaţi în scurt timp.

Alte articole:   Alexandra Crivineanu la Culisele Zilei cu Sebastian Dan

Cei doi suspecți au fost prezentaţi unui judecător de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Braşov cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, iar măsura a fost aprobată.

Cauza a fost instrumentată de procurori împreună cu organele de cercetare penală din Poliţia Municipiului Săcele.

Foto: arhiva

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate