Terenurile din jurul Brașovului, cele mai ieftine din țară!

Terenurile din jurul Brașovului, cele mai ieftine din țară!

Terenurile pentru construcţia unei locuinţe în apropiere de Bucureşti, Braşov, Constanţa şi Timişoara pot fi cumpărate pentru un preţ total de circa 10.000 de euro sau chiar mai puţin, potrivit unui studiu.

Analiza ia în calcul proprietăţile scoase la vânzare în perioada septembrie-octombrie 2012 în localităţile adiacente oraşelor Bucureşti, Braşov, Constanţa şi Timişoara.

În apropierea Capitalei, cele mai scumpe sunt terenurile din Otopeni, unde preţul mediu pe metru pătrat se ridică la 116 euro. Un lot potrivit pentru construcţia unei case, cu o suprafaţă de 400 de metri pătraţi şi amplasat în zona Odăi poate fi achiziţionat însă şi cu 20.000 de euro, respectiv 55 de euro pe metru pătrat.

Alte articole:   Încep Zilele Școlii de Arte, la Centrul Cultural Reduta. Programul complet al evenimentului

În ciuda potenţialului turistic al judeţului Braşov, este interesant că aici pot fi găsite cele mai ieftine terenuri pentru case, dintre zonele analizate de imobiliare.ro. Astfel, cei interesaţi pot achiziţiona loturi potrivite pentru construcţia unei locuinţe de vacanţă la preţuri de sub 10 euro pe metru pătrat. În comuna Hălchiu, spre exemplu, o parcelă de 500 de metri pătraţi este scoasă la vânzare pentru 3.000 de euro (adică 6 euro pe metru pătrat), în vreme ce în Râşnov o parcelă de 900 de metri pătraţi costă 7.200 de euro, adică 8 euro pe metru pătrat. Pe de altă parte, în Bran un lot similar (de 900 de metri pătraţi), este scos la vânzare pentru 12.000 de euro, adică 13 euro pe metru pătrat.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate