Terapia prin artă – Expoziția Marei Ioana Rusu, la Ludotecă

Terapia prin artă – Expoziția Marei Ioana Rusu, la Ludotecă

O nouă expoziție și-a găsit locul la Ludotecă în Coresi Shopping Resort, culori de primăvară, o mulțime de copaci înfloriți, poduri, păduri, flori și o bufniță simpatică, vă invită să le admirați. Expoziția se poate vizita începând de azi 7 aprilie până la sfârșitul lunii  mai.

Lucruri care pentru noi pot părea simple și ușor de realizat, pentru o parte dintre copii sunt adevărate redute câștigate. Pas cu pas, recuperarea copiilor cu tulburări din spectrul autist, este o luptă anevoioasă, un drum lung și de multe ori lumina de la capătul tunelului se lasă așteptată.

Terapia prin artă are rezultate minunate pentru cei care o practică

Mara este o tânără minunată, care iubește culorile, care iubește să picteze, care prin artă se regăsește în această lume. Tablourile realizate de ea sunt cu mare atenție lucrate, detaliile atent finisate până în cel mai mic amănunt. Vorbind cu ea am aflat că îi place să deseneze și în creion o mulțime de flori, iubește să deseneze rochii, și este foarte bucuroasă că tablourile sunt acum expuse în prima ei expoziție.

Am rugat-o pe Mara să se prezinte

„Eu sunt Rusu Mara Ioana și am  15 ani, sunt elevă în clasa a VIII-a la Centrul pentru Educație Incluzivă Brașov. Plăcându-mi foarte mult culorile, pe la vârstă de 11 ani am început terapia prin culoare Beatris Serena Arterapeut, și de un an și jumătate fac terapie prin pictură cu Corina Ligia Pătrașcu – poet, artist liber profesionist, arterapeut. Le mulțumesc pentru răbdarea cu care m-au învățat să fac lucruri frumoase”

Mult succes, copil minunat!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate