Tentativă de omor, la Racoș

Tentativă de omor, la Racoș

Foto: Arhivă

Polițiștii din Racoș au fost sesizați azi-noapte, puțin după miezul nopții, de un localnic, că a avut loc un scandal între mai mulți tineri.

La locul incidentului, polițiștii au găsit doi tineri de 16 și 20 ani, căzuți la pământ, care erau înjunghiați în zona abdominală și au chemat ambulanța care i-a transportat la spital.

„În urma investigațiilor efectuate, s-a stabilit că cei doi tineri au consumat băuturi alcoolice într-un bar din comună, unde au avut discuții contradictorii  cu alte persoane din bar. Ca urmare, la plecarea din bar au fost așteptați de un covăsnean de 20 ani ,care ,în urma unei altercații fizice, i-a lovit pe cei doi cu un briceag, după care a fugit de la locul faptei. Polițiștii l-au prins pe suspect, la scurt timp de la sesizare și, întrucât conform raportului    medico-legal s-a stabilit că victimelor le-a fost pusă viața în primejdie, a fost reținut și  va fi prezentat astăzi magistraților brașoveni cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de  omor deosebit de grav“, a precizat cms. șef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al IJP Brașov.

 
 
 
Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Fată de 20 de ani, decedată într-un accident rutier, pe dumul spre mănăstirea Berivoi

Anunţuri mică publicitate