Teatrul Sică Alexandrescu, obligat de instanţă să reia concursul pentru postul de secretar literar

Teatrul Sică Alexandrescu, obligat de instanţă să reia concursul pentru postul de secretar literar

Magistraţii braşoveni au decis că Teatrul Sică Alexandrescu, sub conducerea lui Dan Cogălniceanu, nu a organizat corect concursul pentru postul de secretar literar al instituţiei. Mai mult, Teatrul este obligat să pkăteasc şi daune morale de 3.000 de lei.

Procesul a început în urmă cu doi ani, când Bogdana Ioana Banu a contestat modul cum s-a derulat concursul pentru acest post.

Instanţa de la Tribunalul Braşov i-a dat acesteia dreptate: „Admite în parte acţiunea formulată de reclamanta Banu Bogdana Ioana în contradictoriu cu pârâtul Teatrul Sică Alexandrescu Braşov. Anulează concursul pentru ocuparea postului de secretar literar la Teatrul Sică Alexandrescu Braşov, din data de 18.01.2019, proba scrisă şi 23.01.2019, interviu. Obligă pârâtul Teatrul Sică Alexandrescu Braşov la reorganizarea concursului pentru ocuparea postului de secretar literar. Obligă pârâtul să achite reclamantei suma de 3.000 lei daune morale. Cu recurs în 15 zile de la comunicare. Cererea de recurs se depune la Tribunalul Braşov. Pronunţată prin punerea la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”.

Alte articole:   În cadrul Zilelor Cristianului va avea loc întâlnirea anuală „Neustadt in Europa”

Ulterior, și Curtea de Apel Brașov a decis că sentința este corectă și a rămas definitivă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Foto> Andrei Paul

https://newsbv.ro/2021/02/11/fostul-manager-al-teatrului-sica-alexandrescu-a-catigat-procesul-cu-primaria-braov-ce-se-intampla-acum/
Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate