Teatrul Arlechino participă la „Gala Aniversară ImPuls Țăndărică”

Teatrul Arlechino participă la „Gala Aniversară ImPuls Țăndărică”

Teatrul Arlechino din Brașov participă cu piesa „Vrăjitorul din Oz” la „Gala Aniversară ImPuls Țăndărică”.

În acest sfârșit de săptămână, Teatrul Arlechino va poposi la București, fiind selectat de către Teatrul de Animaţie Țăndărică să participe la „Gala Aniversară ImPuls Țăndărică – 78 de ani cu cortina ridicată”, o gală ce are caracter competitiv, spectacolele intrând în atenția unui juriu de specialitate, format din: Doina Papp, Mihaela Michailov și Octavian Szalad.

Suntem foarte bucuroşi să împărtăşim cu voi ce mai face Arlechino în acest weekend. În afară de faptul că ne întâlnim cu voi la «Cei trei purceluşi», sâmbătă, în 11 noiembrie, de la orele obişnuite, cu nerăbdare şi entuziasm, noi, apoi, ne aşternem la drum către Bucureşti, să ne revedem şi cu publicul bucureştean, în cadrul Galei ImPuls, care marchează 78 de ani de existenţă a teatrului bucureştean şi unde Arlechino, alături de alte câteva trupe de teatru din ţară şi din străinătate, va prezenta spectacolul «Vrăjitorul din Oz», una dintre cele mai noi producţii ale teatrului braşovean”, a spus managerul Teatrului Arlechino, Mihaela Soloceanu.

Alte articole:   Meteorologii au prelungit CODUL ROȘU de caniculă pentru perioada 15-16 iulie

Pe lângă spectacole vor mai alea loc: conferinţe de specialitate, lansări de carte, expoziţia „Perpetuum Ţăndărică”, ce poate fi vizitată pe toată perioada evenimentului, în foaierul Teatrului Ţăndărică, şi spectacole în licee.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI
Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate