Teatrul Arlechino dă startul unei noi stagiuni

Teatrul Arlechino dă startul unei noi stagiuni

Toamna vine cu vești bune! Teatrul Arlechino Brașov a fost invitat să participe la cea de a VII-a ediție a Festivalului Stradal „Wonderpuck”, cu spectacolul: „Neghiniță”.

„Suntem bombardați zilnic cu o mulțime de informații… Trăim într-o lume nebună-nebună, o lume a tehnologiei și a vitezei. O lume în care copii îi imită pe cei mari, părinți, bunici, vecini, prieteni… Poate TEATRUL să transmită o minima moralia? Eu cred că da! Vă invit să redescoperim împreună povestea micuțului NEGHINIȚĂ, cel care a fascinat, de-a lungul timpului, generații întregi de copii, să vedeți cât de cuminte este și prin ce aventuri trece”, a anunțat regizorul Geo Balint.

Spectacolul se adresează copiilor cu vârsta de 4+ și are o durată de 60 minute. Acesta se va juca în data de 09 septembrie, de la ora 10.00, pe scena mare din Piața Unirii, din Cluj Napoca.

Alte articole:   Au început lucrările de construire a unui nou corp la Spitalul Municipal Săcele

Regia și scenariul sunt semnate de GEO BALINT, scenografia TOMOS TUNDE, muzica CIPRIAN MANTA.

Din distribuție fac parte actorii: Erika Mihaly, Alexandru Dobrescu, Marius Stroe, Adrian Dobrescu, Petronela Rujan, Anca Badea, Adrian Iuga, Cecilia Negru, Dan Zorilă, Alexandra Dumitrescu și Eliza Muraru. Accesul este gratuit.

De asemenea, Teatrul Arlechino începe o nouă stagiune, iar primele reprezentații programate la sediu vor avea loc pe 16 și 17 septembrie astfel:

  • Aladin și lampa fermecată” – sâmbătă, 16 septembrie, orele 10.30 și 12.00
  • Capra cu trei iezi” – duminică, 17 septembrie, orele 10.30 și 12.00

Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul eventbook.ro sau de la casieria teatrului.

Alte articole:   VIDEO Accident spectaculos pe DN 6, în Dolj: Un TIR a intrat pe contrasens și a lovit două mașini

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate