Teatrul Arlechino Brașov, invitat la două festivaluri internaționale din România

Teatrul Arlechino Brașov, invitat la două festivaluri internaționale din România

Teatrul Arlechino Brașov prezintă un spectacol la două festivaluri internaționale din România.

Teatrul Arlechino Brașov prezintă spectacolul „Hansel și Gretel” în Galați și Alba Iulia, la două festivaluri internaționale.

Teatrul Arlechino Brașov pornește din nou la drum! Ne îndreptăm săptămâna aceasta spre Galați și Alba Iulia, unde am primit invitații de a participa la două mari festivaluri internaționale din țară cu spectacolul „Hansel și Gretel”.

În perioada 20-25 mai, Teatrul pentru Copii și Tineret „Gulliver” din Galaţi organizează cea de-a XXX-a ediție a Festivalului Internațional de Animație „Gulliver”, o ediție aniversară prin care teatrul gălățean celebrează 30 de ani de continuitate și de consecvență în slujba artei.

Iar Teatrul pentru Copii „Arlechino” Brașov va deschide această ediție cu o reprezentație a spectacolului „Hansel și Gretel”, luni (20 mai), de la ora 10.00, în sala mare a Teatrului Dramatic „Fani Tardini”.

Festivalul Internațional de Teatru „Povești”, la Alba Iulia

Ne îndreptăm, apoi, spre Alba Iulia, unde Teatrul de Păpuși „Prichindel” organizează Festivalul Internațional de Teatru „Povești”, care ajunge anul acesta la cea de-a XVII-a ediție. Același „Hansel și Gretel” îi va încânta pe cei mici, joi (23 mai), de la ora 11.00, în sala de spectacole a Casei de Cultură a Studenților.

Spectacolul „Hansel și Gretel”, în regia lui Toma Hogea, este un spectacol emoționant, liric, în care mesajul principal este despre iubire și familie, și cum aceste două elemente sunt motorul existenței fiecărei ființe omenești. Scenografia este semnată de Mihai Pastramagiu, muzica – Codruț Bîrsan, lighting design – Lucian Moga, iar project designer este Sebi Țineghe.

Din distribuție fac parte actorii: Stroe Marius, Erika Mihaly, Alexandra Dumitrescu, Adrian Dobrescu și Adrian Iuga.

În programul celor două festivaluri, iubitorii de teatru vor avea ocazia de a se bucura, pe parcursul a șapte zile de festival, de spectacole de teatru minunate, musical-uri, lansări de carte, expoziții, conferințe, ateliere de creație și multe surprize.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate