Taximetrist cercetat după ce a fugit de la locul faptei şi a încercat să şteargă urmele accidentului

Taximetrist cercetat după ce a fugit de la locul faptei şi a încercat să şteargă urmele accidentului

Un taximetrist în vârstă de 46 de ani este cercetat de poliţişti după ce a fugit de la locul unui accident, pe care l-a produs pe strada Dobrogeanu Gherea, apoi a încercat să şteargă urmele evenimentului rutier.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 1.05, în timp ce conducea un autovehicul în regim de taxi, pe fondul unei viteze neadaptate la carosabil, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu o balustradă pietonală şi cu gardul de beton al unui imobil.

În urma evenimentului rutier, un pasager a fost rănit, aşa că a fost transportat la Spitalul Judeţean Braşov, dar a părăsit unitatea medicală înainte de a i se acorda îngrijiri medicale.

Alte articole:   Inspectoratul de Poliție Județean Brașov își consolidează echipa cu noi ofițeri

Potrivit unui comunicat remis de Poliţia Judeţeană Braşov, taximetristul a părăsit locul accidentului fără acordul poliţiştilor şi a demontat turela cu inscripţia „TAXI”, după care a schimbat roata avariată cu cea de rezervă.

Şoferul a fost identificat de poliţişti şi este cercetat, sub coordonarea procurorului de caz, pentru săvârşirea infracțiunilor de părăsire a locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție și modificarea urmelor accidentului.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate